latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Вести / Избор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академији

Избор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академији

 

Сагласно члану 17. Правилника о начину, поступку и ближим условима стицања звања наставника страног језика, наставника вештина и сарадника („Службени војни лист“, број 04/13) објављује се одлука о избору звања сарадника Војне академије, и то:

 

-  избор једног лица у звање сарадника у настави за ужу научну област Материјали и заштита, потпоручник Младен Тимотијевић (одлука);

-    избор једног лица у звање асистента за ужу научну област Материјали и заштита, потпоручник Иван Димитријевић (одлука);

-   поновни избор једног лица у звање асистента за ужу научну област Материјали и заштита, војни службеник Драгана Прокић-Видојевић (одлука);

-    избор једног лица у звање асистента за ужу научну област Софтверско инжењерство на Војној академији, поручника Тамару Гајић, дипл. инж., (одлука), и

-    неизбор једног лица у звање асистента за ужу научну област Софтверско инжењерство на Војној академији, поручник Стефана Божанића, дипл. инж. (одлука).

 

Сагласно члану 119. Статута Војне академије („Службени војни лист“, број 17/12) ставља се на увид јавности извештај Комисије за избор лица у звање наставника вештина и сарадника на Војној академији по конкурсу објављеном на Интернет страници Војне академије, дана 06. 12. 2019. године, и то:

-    за избор једног лица у звање наставника војних вештина у настави за ужу научну област Економија логистике одбране и интендантура за пријављеног кандидата потпуковника Милана  Младеновића (извештај).

 

Сагласно члану 119. Статута Војне академије („Службени војни лист“, број 17/12) ставља се на увид јавности извештај Комисије за избор лица у звање наставника вештина и сарадника на Војној академији по конкурсу објављеном на Интернет страници Војне академије, дана 01. 02. 2020. године, и то:

-    за избор једног лица у звање асистента за ужу научну област Економска теорија и политика за пријављеног кандидата потпоручника Ђурђијану Илић (извештај).

 

Сагласно члану 119. Статута Војне академије („Службени војни лист“, број 17/12) ставља се на увид јавности извештај Комисије за избор лица у звање наставника вештина и сарадника на Војној академији по конкурсу објављеном на Интернет страници Војне академије, дана 16. 03. 2020. године, и то:

-    за избор једног лица у звање асистента за ужу научну област Софтверско инжењерство за пријављеног кандидата поручника Јордана Атанасијевића, дипл. инж. (извештај).

 

Омогућава се увид у конкурсну документацију пријављених кандидата, свим заинтересованим лицима, сваког радног дана у канцеларији: секретара Већа образовно-научних поља Војне академије у времену од 10,00 до 12,00 часова.

Увид јавности траје од 17. 06. до 01. 07. 2020. године. 

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна