latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Обавештење о терминима јављања на Војну академију

Обавештење о терминима јављања на Војну академију

ОБАВЕШТЕЊЕ

о терминима јављања на Војну академију 

Поштовани,

Позивамо кандидате са списка да се јаве на пријавницу Војне академије (улица Генерала Павла Јуришића Штурма број 33, Београд) дана 09.08.2020. године најкасније до 10.00. часова.

Потребно је да са собом понесу прибор за личну хигијену, цивилну гардеробу и спортску опрему (патике, мајцу, шорц или тренерку).

Од докумената дужни су да понесу: личну карту или пасош, оригинале докумената: извод из матичне књиге рођених, уверење о држављанству, сведочанства завршених година средње школе-гимназије, диплому о завршеној школи, картицу и фотокопију картице претходно отвореног текућег рачуна.

Напомињемо да се кандидати са списка по завршетку припремне наставе директно упућују на основну обуку у центре за обуку заједно са осталим кандидатима који су примљени на Војну академију.

Сви остали кандидати биће у обавези да се јаве на Војну академију 15.08., односно 16.08.2020. године, према посебном плану, о чему ће бити благовремено обавештени путем сајта, као и телефонским путем.

HorSeparator
Максима
"Живот је вечита борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред!"
Војна академија
...То те спрема за живот када ћеш преузети одговорност за своју породицу, децу, јединицу и ширу заједницу. Научићеш да смело живиш са страхом, да доносиш одлуке кад је тешко, кад нема времена, кад од твоје одлуке зависе животи других људи. Ако у томе будеш успешан, то ће те временом испуњавати поносом и задовољством, а други ће те препознати као официра за велике подухвате.

И тако ћеш расти током целе твоје каријере. О висинама нећеш морати да сањаш. До њих сасвим сигурно можеш стићи.
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна