ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Upis u Vojnu akademiju - PRAVI IZBOR

Upis u Vojnu akademiju - PRAVI IZBOR

          K O N K U R S  2015

Otkrijte zašto Vojna akademija treba da bude Vaš pravi izbor!

Istražite sve pogodnosti studiranja u Vojnoj akademiji, raspitajte se šta sve treba da prođete da biste se priključili oficirskom koru Vojske Srbije. Akcija «Otvorena vrata» za vreme konkursa za upis u Vojnu akademiju

Inserts new image
U periodu dok traje konkurs za upis u Vojnu akademiju i Medicinski fakultet VMA svi zainteresovani kandidati, mogu svake subote da dođu na Vojnu akademiju u Beogradu, ulica generala Pavla Jurišića Šturma broj 33, gde će biti upoznati sa uslovima konkursa, studiranja, internatom i ostalim kapacitetima Vojne akademije.

Prezentacije će biti održavane u 12.00  i 13.00 časova u prostorijama studentske službe nakon čega će se kandidatima, uz prisustvo kadeta i starešina, obezbediti obilazak Vojne akademije.
HorSeparator
Maksima
“Život je večita borba. Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred”
...To te sprema za život kada ćeš preuzeti odgovornost za svoju porodicu, decu, jedinicu i širu zajednicu. Naučićeš da smelo živiš sa strahom, da donosiš odluke kad je teško, kad nema vremena, kad od tvoje odluke zavise životi drugih ljudi. Ako u tome budeš uspešan, to će te vremenom ispunjavati ponosom i zadovoljstvom, a drugi će te prepoznati kao oficira za velike poduhvate.

I tako ćeš rasti tokom cele tvoje karijere. O visinama nećeš morati da sanjaš. Do njih sasvim sigurno možeš stići.
VOJNA AKADEMIJA
Pavla Jurišića Šturma 33, 11000 Beograd
Tel: 011/3603-247, 011/3603-331; Faks: 011/3005-190
E-pošta: office@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna