ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Upis u Vojnu akademiju - PRAVI IZBOR

Upis u Vojnu akademiju - PRAVI IZBOR

          K O N K U R S  2018

Otkrijte zašto Vojna akademija treba da bude Vaš pravi izbor!

Istražite sve pogodnosti studiranja u Vojnoj akademiji, raspitajte se šta sve treba da prođete da biste se priključili oficirskom koru Vojske Srbije.

 TEST PROVERE FIZIČKIH SPOSOBNOSTI KANDIDATA ZA UPIS NA  VOJNU AKADEMIJU

 

"Poštovani kandidati,
Za pripremu za prijemni ispit moguće je pristupiti platformi za učenje na daljinu. Potrebno je da kandidati pošalju svoje ime i prezime i elektronsku adresu (e-mail) na adresu: upis@va.mod.gov.rs, nakon čega će dobiti pravo pristupa platformi učenja na daljinu."


 PRIJEMNI ISPIT ZA VOJNU AKADEMIJU BIĆE REALIZOVAN DANA 21.04. 2018. GODINE (SUBOTA), TEST IZ MATEMATIKE OD 09.00 - 13.00 ČASOVA, A PROVERA FIZIČKIH SPOSOBNOSTI OD 15.00 - 20.00 ČASOVA. KANDIDATI SU DUŽNI DA NA VOJNOJ AKADEMIJI, PAVLA JURIŠIĆA ŠTURMA 33, stanica pre VMA) BUDU NAJKASNIJE DO 08.00 ČASOVA RADI REGISTRACIJE I FORMIRANjA GRUPA. KANDIDATI SA SOBOM NOSE LIČNA DOKUMENTA, SPORTSKU OPEREMU, POTVRDU OD IZABRANOG LEKARA DA SU SPOSOBNI ZA FIZIČKU PROVERU,
KAO I POZIV VOJNE AKADEMIJE ZA PRISTUPANjE PRIJEMNOM ISPITU. ISHRANA TOKOM REALIZACIJE PRIJEMNOG ISPITA NIJE OBEZBEĐENA.

 

HorSeparator
Maksima
“Život je večita borba. Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred”
...To te sprema za život kada ćeš preuzeti odgovornost za svoju porodicu, decu, jedinicu i širu zajednicu. Naučićeš da smelo živiš sa strahom, da donosiš odluke kad je teško, kad nema vremena, kad od tvoje odluke zavise životi drugih ljudi. Ako u tome budeš uspešan, to će te vremenom ispunjavati ponosom i zadovoljstvom, a drugi će te prepoznati kao oficira za velike poduhvate.

I tako ćeš rasti tokom cele tvoje karijere. O visinama nećeš morati da sanjaš. Do njih sasvim sigurno možeš stići.
VOJNA AKADEMIJA
Pavla Jurišića Šturma 33, 11000 Beograd
Tel: 011/3603-247, 011/3603-331; Faks: 011/3005-190
E-pošta: office@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna