ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Odnosi s javnošću / Aktuelnosti / Arhiva aktuelnosti / Aktuelnosti 2009 / MINISTAR ODBRANE REPUBLIKE SRBIJE NA ODBRANI STRUČNIH RADOVA

MINISTAR ODBRANE REPUBLIKE SRBIJE NA ODBRANI STRUČNIH RADOVA

Ministar odbrane Dragan Šutanovac prisustvovao je danas u Školi nacionalne odbrane usmenoj odbrani stručnog rada grupe slušalaca 52. klase Generalštabnog usavršavanja.

Veoma zanimljiv rad osmorice visokih oficira Vojske Srbije na temu Osnove za studiju razvoja Kopnene vojske, obrazložen je u nekoliko poglavlja od kojih su najvažniji dostignuti stepen razvoja Kopnene vojske i projekcija za 2020. godinu.

Uzimajući u obzir procenjene izazove, rizike i pretnje bezbednosti, misije i zadatke vojske, te iskustva i praksu razvijenih vojski, autori su obrazložili jedan od mogućih koncepata razvoja KoV sposobne da odgovori izazovima i da bude interoperabilna sa drugim vojskama, spremna da ispuni strateške ciljeve VS.

Ministar odbrane je istakao da kolektivna odbrana stručnog rada u ŠNO, ravnog doktorskom radu, pokazuje značajno kvalitetnije osmišljavanje obuke slušalaca i efikasnije rešavanje praktičnih problema.

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna